KlokBlog!

Oficiální blog CSM Tábor - Klokoty 2007

Archiv

CSM na internetových stránkách KT!

Katolický týdeník nově uveřejnil na svých internetových stránkách všechny články týkající se CSM Tábor- Klokoty 2007, které vyšly v č. 34/2007! Tábor hostil celostátní setkání mládeže Proč je na tričku heslo setkání v angličtině? Rebecca St. James…

Graubner: Jaká bude mládež, taková bude budoucnost

táborský deník, 19. 8. 2007

Mladým křesťanům chutnaly sušenky

táborský deník, 23. 8. 2007Když jsme byli schopni zkritizovat redaktorku z MF Dnes, která o nás šířila lži (MF Dnes se za to již veřejně omluvila), jsme schopni i poděkovat za pravdivý článek?

Výběr článků z Katolického týdeníku o CSM

Tábor hostil celostátní setkání mládežeProč je na tričku heslo setkání v angličtině?Rebecca St. James na Koncertě pro HaitiDalší články v 34. čísle Katolického týdeníku.

Zpravodajství z Tábora v archivu TV Noe

Na zpravodajství po dnech se můžete podívat v archivu TV Noe.

ČTK o CSM

ČTK vydala o našem setkání zprávu. Přečíst si ji můžete mimo jiné zde: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=193&r=mfjiznicechy&c=804893

Reklamy z obrazovky

Reklamy na Bibli, modlitbu a svátost smíření najdete v sekci ke stažení - pro oči - reklamy.

TZ: Závěr CSM a mušle z HaiTi, CSM v číslech

Na webu CSM si můžete přečíst dvě tiskové zprávy18. 8. 2007 TZ: Závěr CSM a mušle z Haiti (PDF)17. 8. 2007 TZ: Celostátní setkání mládeže v číslech (PDF)

Vše o CSM Tábor 2007 na signály.cz

Na stránce www.signaly.cz/tabor2007 najdete spoustu fotek a dalších věcí týkající se setkání.

Přetížení serveru Signaly.cz

Tým serveru Signaly.cz se omlouvá všem uživatelům, které postihují výpadky databáze. Ta byla posílena, a v případě pokračujících komplikací bude její limit nadále navyšován. Děkujeme za Váš zájem.