KlokBlog!

Oficiální blog CSM Tábor - Klokoty 2007

Archiv Srpen 2007

Strážník: "Jsou tu pohodoví lidi..."

Procházím se po sluncem ozářené klokotské louce, kterou pomalu plní mladí. Z dáli je slyšet zpěv SBMky, jak cvičí na pódium. Potkávám dva strážníci, kteří mě hned mile zdraví. Tak se hned ptám jak to tu vidí.. „Je to tady v klidu. Ale je čas na to…

Tiskové zprávy

Tiskové středisko ČBK vydalo 2 tiskové zprávy. Najít jej muzete zde:Setkání mládeže v Táboře-Klokotech je v plném prouduSoučástí setkání mládeže je benefiční Koncert pro Haiti

CSM v médiích 2

Aktuální informace o přenosech ze setkání najdete na webech těchto křesťanských médií:www.proglas.czwww.tvnoe.cz

Procházka Táborem

Nechte se pozvat na procházku Táborem

Odkazy na klipy Rebeccy St. James

Odkazy na několik videoklipů americké zpěvačky Rebeccy St. James, která zítra vystoupí na benefičním Koncertu pro Haiti v rámci setkání v Táboře, můžete najít zde:

Nejen ruce, ale i srdce!

"Podejte si nejen ruce. Zkuste druhým podat i svá srdce...", tak zněla výzva při pozdravení pokoje otce kardinála Miloslava Vlka, při dnešní večerní vigilii, která právě končí. A o tom je i celé setkání.

Mše začíná

Na klokotské podium právě kráčí průvod několik desítek kněží (přibližně sto dvacet a čtyři biskupové;-), aby mladým sloužili mši.

Davy, davy, davy

K hlavnímu podiu proudí jeden člověk za druhým. Hemží se to tu jak v úle, až jde z toho hlava kolem. A už za půl hodiny začne přímo u hlavního podia mše svatá.

TZ: První dva dny setkání

Tisková mluvčí CSM Katka Regendová vydala novou tiskovou zprávu s titulkem První dva dny setkání. Přečíst si jí můžete opět na webu CSM, v sekci pro novináře.

Klokoty zase žijí!

Mrtvo? Tak přesně to je to slovo, kterým se nyní nemůžou charekterizovat Klokoty. Celými Klokoty zní nyní hudba.