V Táboře toho bylo plno… Ale některé momenty/věci/lidé/situace se prostě vryly do paměti! A cože to bylo?


  1. Igráček

  Kdo by ho neznal? Komu by se nedostal do paměti? Kdo by si ho nevšiml? Odpovím si s dovolením sama - leda tak ten, kdo na CSM nebyl!

  Igráček… To byla jedna z nejoblíbenějších postav setkání. Skákal, mával, tleskal… Davy šílely, fanynkám se podlamovaly kolena a všichni se svorně bavili :-)

  A větu "To musí být buď blázen, nebo bohoslovec" snad netřeba připomínat;-)

  No jo, na táborský informace holt jen tak nezapomeneme ;-)

 

  2. Reklamy z obrazovky

  Bible, modlitba, zpověď… Přesně tyhle tři věci si vzala na mušku reklama na CSM… A že to stálo za to, o tom svědčí i ohromný ohlas, který toto dílko sklidilo!

 

 

další najdete na http://tabor2007.signaly.cz 

 

  3. ClockNews

  Každý den, každý den, k svačině, jedině… Pardon, oprava - k obědu, k obědu, jedině, jedině… Jedině nový výtisk Clocknews;-)

  Přesně v tu dobu polední se totiž dostávaly do rukou účastníků čerstvé výtisky nových ClockNews - tedy oficiálního časopisu CSM Tábor-Klokoty 2007.

  A jak tento časopis charakterizovat? Plno rubrik, plno novinek, rozhovory, vtipy… Prostě aktuální info - to nám po celou dobu setkání přinášel náš jedinečný táborský ClockNews ;-)

 

  4. Reklama na signály.cz

  “Už ani na tom záchodě nemá člověk klid," prohodil kdosi, když vycházel z místnosti, kam i císař pán chodí sám… Jojo, signály.cz pojaly svou kampaň na Celostátním setkání celkem netradičně - zvolily si pro ní i záchody, a tak se vryly mnoha účastníkům CSM do paměti…

 Prostě wc plakáty byly také žhavým tématem CSM;-)

 

 

 

 

  5. Jídlo, jídlo, zas to jídlo… Aneb - ať žije plastik mísa;-)

   Jídlo, tak to bylo také velmi hojně diskutované téma… Ale nu což, s odstupem času se na to přece jen dobře vzpomíná, ne;-)

  A pro uvedení těch, co na setkání nebyli, do stavu věci poslouží jedna příhoda, která vyšla v ClockNews...

  Na poradě Sekce pro mládež jeden z organizátorů rozdělává misku s obědem a říká: “Tak nám to, Pane Bože, požehnej, protože nikdo neví, co v tom je.” :-)

  

 

 

  6. Visačky kam se podíváš

   “Helééé, ten je náš - kynklá se mu visačka na krku. A tamten taky!” Ten pocit, když procházíte městem a všude vidíte mladý lidi s tou známou visačkou a táborskou šňůrkou na krku… No to je prostě skvělý!

 

 

  7. Sám Bůh se sklání a pozvedá nás…


  Kolikrát jen tohle znělo nad Klokoty? Kolikrát se zpívala  hymna setkání? Ta slova se vryla pod kůži snad všem… “Jako jsem já vás, miloval láskou…”

 


 

 

Foto: Tom, peku, Zdenoush (fototým CSM)