Nevíš, jaká cesta vede z Klokot až k Sydney? Já upřímně řečeno taky ne;-) Ale to nevadí, protože další díl diskusního pořadu Kulatý stůl, který je pravidelně vysílaný na TV Noe, ponese právě název, již zmiňovaný v nadpisu, Od Klokot k Sydney. Už z názvu je tedy patrně všem jasné, o čem tenhle díl asi bude;-)
  Celkem se v něm bude věnovat třem tématům, a to:
  1. Nebude chybět ohlédnutí za Celostátním setkáním mládeže v Táboře 2007
  2. Také se v něm bude hovořit o přípravách na celosvětové setkání, které se koná příští rok v červenci v australském Sydney,
  3. Poslední téma bude o setkání české a slovenské mládeže, které bude na Velehradě ve stejné době jako setkání mládeže v Sydney.

  Hlavním hostem bude P. Vít Zatloukal (vedoucí Sekce pro mládež ČBK, na signály.cz ho známe pod přezdívkou ViZ;-) a další dva z jeho spolupracovníků - Václav Vacek (referent Sekce pro mládež ČBK, i toho najdete na signály.cz a to pod nickem Washeck;-) a Zdislava Černochová z centra pro mládež diecéze Hradec Králové.

  Premiéra pořadu se vysílá 23. 11. ve 20:05. Ale jestli máte v tu dobu zrovna nějakou párty, nezoufejte a nebrečte, na TV NOE totiž naleznate ještě plno repríz , které můžete sledovat přímo online;-)